a

Fransa’dan Tarımda Şövalye Liyakat Nişanı

Lances Link Kimya ve İlaç San. Tic. AŞ Genel Müdürü Güldal Bakırcı, Fransız Başkonsolosu Sn. Nadia Fanton tarafından Fransa Tarım, Gıda Egemenliği ve Orman Bakanlığı adına Tarımda Şövalye Liyakat Nişanı ile taltif edildi.

Lances Link Kimya ve İlaç San. Tic. AŞ Genel Müdürü Güldal Bakırcı, Fransız Başkonsolosu Sn. Nadia Fanton tarafından, 26.09.2024, saat 18:00 de onuruna verilen bir resepsiyon ile, Fransa Tarım, Gıda Egemenliği ve Orman Bakanlığı adına Tarımda Şövalye Liyakat Nişanı ile taltif edildi.

1988’den beri Bitki Koruma ve Bitki Besleme alanında Türk Çiftçisi ile inovatif ürünleri buluşturan Lances Link, 2014 yılından beri, araştırma geliştirme teknolojilerine yaptığı yatırımlarla dünyanın sayılı Tarımda Biyolojik Çözüm sunan firmalarından olan Fransız De Sangosse SAS Grubunun bünyesinde yer almakta.

Lanceslink 4

Başkonsolos Fanton, “2011 yılından beri firmanın Genel Müdürü olan Güldal Bakırcı, Fransız Tarım Bakanlığı tarafından, parlak kariyeri, sürdürülebilir tarım konusundaki çalışmaları ve Türkiye-Fransa Tarım sektörü iş birliği konusundaki faaliyetleri sayesinde bu nişana layık bulunmuştur; pek çok genç kadına ilham verdiğinizden kuşkum yok, size baktıkça bir kadının büyük işlere imza atıp hayallerini gerçekleştirebileceğini görüyorlar” diyerek nişanı takdim etti.

Lanceslink 5

0 0 0 0 0 0
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları oku

Sıradaki haber:

Trakya’da kuraklık ayçiçeğini vurdu

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0
0
Haberle İlgili Görüşünü Paylaş!x