a

Pancar ekili tarlada ikinci kez obruk oluştu

Konya'nın Karapınar ilçesinde pancar ekili tarlada 40 metre derinliğinde yeni bir obruk meydana geldi. Geçen sene de aynı tarlada obruk oluştuğu öğrenildi.

Geçtiğimiz yıl 15 Ağustos tarihinde tarlasında obruk oluşan Fatih Şık’ın tarlasında oluşan obruk bu defa su ile dolu şekilde meydana geldi.

Akşam arkadaşları ile yayla evinde otururken büyük bir gürültü ile obruk oluşuma şahitlik eden Fatih Şık, “Obruğun olduğu gün tarladan beş kere geçmiştim. Bir gün öncesinde su bulanıktı. Bir şeyler olacağını hissettim. Geçen sene yasadıklarımdan tecrübe sahibi olmuştum. Gözümün önünde bir obruk oluşumu yaşadık. Alana bakarken toprağın inip suyun havaya nasıl fışkırdığına şahit olduk. Aşağıya inen su sesi toprak sesi büyük bir gürültü oluşturdu. Sabahı zor ettik. Müthiş bir korku ve endişe yaşadık.

Geçen yıl oluşan obruğa 7 metre mesafedeki yeni obruk daha derin ve korkutucu. Su ile dolu. Geçen yıl oluşan obruk ile bu obrukla korkumuz da arttı. Sonumuz ne olur bilmem ama endişemiz gün ve gün büyüyor. Çocuğumun rızkı burada. Hayvancılığım burada. Tarlamı ekmesem ne yapacağım. Yaşayanlar bilir gerçekten korkutucu ve ürpertici bir durum” dedi.

0 0 0 0 0 0
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları oku

Sıradaki haber:

Sulamada kullanılan boru patlayınca tarlasını sulayamayan çiftçiler tepki gösterdi

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0
0
Haberle İlgili Görüşünü Paylaş!x